Yhteystiedot

Arkkitehti SAFA
Pertti Toivari
Isonniitynkatu 9 E 19
00520 Helsinki

0400-873313
posti@perttitoivari.fi
www.perttitoivari.fi

Varmimmin saat yhteyden näiden sivujen
Ota yhteyttä -lomakkeella.

......................................

"Toimintaa katse katossa, jalat lattialla"

Toimintamuutos-ilmoitus

Arkkitehtuuritoimisto Pertti Toivari toiminta päättynyt eläköitymisestä johtuen. Kirjoittelu, sukuhistorian tutkimus ym. maailmanmenon seuranta jatkuu, myös näillä sivuilla.

Suunnittelutoiminta jatkossa kts. www.mummonmokki.fi

AJANKOHTAISTA 

Hyvä Asiakas, Yhteistyökumppani, Ystävä!

Aika kuluu sukkelasti, varsinkin silloin kun on mielekästä ja kiinnostavaa työtä tehtävänä. Saavutin eläkeiän kevään 2017 kuluessa, joten on siis hyvä aika tehdä työelämään liittyviä laajempia ratkaisuja. Arkkitehtuuritoimistoni toiminta on päättynyt vuoden 2017 loppuun. 

Mutta arkkitehtuuri on ikuista ja hyvin suunniteltu on jo melkein valmis rakennus! Oma suunnittelu- ja kehittämistyönikin jatkuu - ainakin jossain muodossa - niin kaun kuin "kynä pysyy kädessä" (= muistaa kaikki tietokoneohjelmien salasanat)!

Suunnittelu- ja kehittämistoimintani jatkuu ainakin jossain muodossa myös tulevaisuudessa, mutta jatkossa Uuden Ajan Mummonmökit Ay:n puitteissa! 

www.mummonmokki.fi 

 . . .

Nämä sivut säilyvät jatkossakin, mutta sisältö muuttuu (= jatkossa sukuhistoriaa ja kirjoituksia sekä rakentamista, arkkitehtuuria ja rakennusperinnettä yleisellä tasolla, ym. itseäni kiinnostavaa)

ARKKITEHTUURITOIMISTO PERTTI TOIVARI KIITTÄÄ KAIKKIA YHTEISTYÖTAHOJAAN KULUNEISTA VUOSISTA JA TOIVOTTAA MENESTYSTÄ JA ONNEA JATKOSSAKIN!

Pertti T.