Yhteystiedot

Pertti Toivari
Arkkitehti SAFA
Isonniitynkatu 9 E 19
00520 Helsinki

0400-873313
posti@perttitoivari.fi
www.perttitoivari.fi

Varmimmin saat yhteyden näiden sivujen
Ota yhteyttä -lomakkeella.

......................................

"Toimintaa katse katossa, jalat lattialla"

Toiminnan olemus

Aktiivisempi suunnittelu-toiminta on päättynyt ikääntymisestä johtuen. Kirjoittelu, sukuhistorian tutkimus ym. maailmanmenon seuranta jatkuu, myös näillä sivuilla, kuten myös harrastukset, liikunta, vanhat koneet, jne.

Pienimuotoinen suunnittelu- toiminta jatkossa kts. www.mummonmokki.fi

KUVIA KOHTEISTAullakkorakenteet.jpg

Kuva 50-lukulaisen maatilan päärakennuksen korjaus- ja laajennustyömaalta. 70-luvun tasakattoinen siipiosa on kuvassa saamassa ylleen uuden vesikatteen ja se alle uutta asuintilaa / ullakkotilaa. Uudet runkorakenteet ja aluskate asennettuina. Rautajärvi, Pälkäne  

kajavala-siskuva.jpg

Uusi vapaa-ajan asunto Kajavala Kukkialla Pirkanmaalla. Paikalla sijaitsi aikoinaan huvila, jossa Eino Leino vietti kesäänsä.

 

 

 Uusi terassi rivitaloasuntoon. Aitoo, Pälkäne. terassi_marja1.jpg

 

 

 

 

 

Vanhan mäkituvan korjaus ja laajennus. Laajennus (n. 3 m2) käsittää saunan ja pesutilan (kuva oikealla).hautamki_uusi.jpg Tilanne ennen muutoksia (kuva vasemmalla). Aitoo, Pälkäne.

 

hautamki_vanha.jpg

 

 

 

 

 

huussi_metsss.jpg

Koottava ja sirrettävä Toivo -elementtihuussi mäntymetsässä (etualalla). Huussi koottiin seinä kerrallaan, istuin- ja lattiatasot asetettiin paikalleen ja lopuksi katto päälle. Tämä oli kokeiluprojekti, jossa tarkoituksena oli luoda esivalmistettava elementtihuussi, ja myös pelkät huussin piirustukset oli (on) tilattavissa. Huussi on mitoitettu sopimaan käytettäväksi kompostoivan säiliön kanssa. Ongelmiakin tuli: Esim. saranoitu huussin katto oli kovin painava nostaa paikalleen edes kahden miehen voimin!