Yhteystiedot

Arkkitehti SAFA
Pertti Toivari
Isonniitynkatu 9 E 19
00520 Helsinki

0400-873313
posti@perttitoivari.fi
www.perttitoivari.fi

Varmimmin saat yhteyden näiden sivujen
Ota yhteyttä -lomakkeella.

......................................

"Toimintaa katse katossa, jalat lattialla"

Toimintamuutos-ilmoitus

Arkkitehtuuritoimisto Pertti Toivari toiminta päättynyt eläköitymisestä johtuen. Kirjoittelu, sukuhistorian tutkimus ym. maailmanmenon seuranta jatkuu, myös näillä sivuilla.

Suunnittelutoiminta jatkossa kts. www.mummonmokki.fi

KUVIA KOHTEISTAullakkorakenteet.jpg

Kuva 50-lukulaisen maatilan päärakennuksen korjaus- ja laajennustyömaalta. 70-luvun tasakattoinen siipiosa on kuvassa saamassa ylleen uuden vesikatteen ja se alle uutta asuintilaa / ullakkotilaa. Uudet runkorakenteet ja aluskate asennettuina. Rautajärvi, Pälkäne  

kajavala-siskuva.jpg

Uusi vapaa-ajan asunto Kajavala Kukkialla Pirkanmaalla. Paikalla sijaitsi aikoinaan huvila, jossa Eino Leino vietti kesäänsä.

 

 

 Uusi terassi rivitaloasuntoon. Aitoo, Pälkäne. terassi_marja1.jpg

 

 

 

 

 

Vanhan mäkituvan korjaus ja laajennus. Laajennus (n. 3 m2) käsittää saunan ja pesutilan (kuva oikealla).hautamki_uusi.jpg Tilanne ennen muutoksia (kuva vasemmalla). Aitoo, Pälkäne.

 

hautamki_vanha.jpg

 

 

 

 

 

huussi_metsss.jpg

Koottava ja sirrettävä Toivo -elementtihuussi mäntymetsässä (etualalla). Huussi kootaan seinä kerrallaan, istuin- ja lattiatasot asetetaan paikalleen ja lopuksi katto päälle. Huussia rakennetaan tilauksesta. Myös pelkät huussin piirustukset voi tilata. Huussi on mitoitettu sopimaan käytettäväksi kompostoivan säiliön kanssa.